2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Trečiadienis

Mėgaudamasi paskutinia atostogų diena, leidau sau pasilepinti. Visą dieną tryniausi po visas miesto parduotuves su vienu tikslu- atnaujinti pavasario garderobą, deja grįžau tuščiomis. Nežinau, arba aš tapau labai išranki, arba Lietuvos parduotuvėse nebeįmanoma rasti rūbo atitinkančio kainos ir kokybės santykį.


Visgi planai pasikeitė, nors žurnalo nesu pirkus gal metus laiko, tačiau šiandien nesusivaldžiau. Iš tiesų nusivyliau, jau senai žurnalo turinys nesikeičia, o vis dažniau  puslapius užpildo bevertės reklamos. Nesugaišusi nei pusvalandžio perskaičiau visą žurnalą ir gailėjausi tų pinigų, kuriuos galėjau skirti naudingesniems tikslams. Išvada, žurnale nėra nieko, ko neįmanoma rasti internete , be to reklamų niekada nemėgau, o jų žurnaluose apstu.
Visgi dėmesį patraukė mėginukai.



FRUKTIS THICK AND GORGEOUS Garnier šampūnas ir kondicionierius. Jau vaikystėje mane žavėjo šios linijos gaminiai dėl spalvotų reklamų ir gražių buteliukų, tačiau taip niekada ir nepabandžiau, dabar yra proga. Reklama tikėti naivu, mat žada iki 38% plaukų didesnės apimties, tačiau kvapas šiuo atveju laimi ir nekantrauju jau vakare išbandyti.

Apie FIT ME skystą pudrą esu minėjus viename iš savo įrašų. Lankstinukyje žada visišką prisitaikymą prie odos ir nepaliekantį kaukės efekto, tačiau aš manau, kad tik ant tobulo veido galima pasiekt tobulą skystos pudros padengimą, tad tai dar vienas rekalaminis triukas. Nesikartosiu visko, tačiau yra viena iš kenksmingiausių produktų, kurie gali sukelt alergiją.
Diena praėjo, metas kipti į mokslus, o tai taip sunku po tokių ilgų atostogų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą