2015 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Garbanos

Šiandienos pokyčiai. Sakoma, kad norint pasikeisti, pirmiausia riekia pradėti nuo šukuosenos. Nors persidažyti ir nusikirpti būtų per daug drąsu, tačiau garbanos, amžinai tiesių plaukų savininkei, buvo tikrai daug. Iki šiol maištingiems plaukams nedarydavau jokių šukuosenų, todėl karštos žnyplys ne itin patiko. Savo plaukų nepavyko nei gražiai ištiesinti, nei sugarbanoti, tačiau svetainėje radau būdą, kuris tinka net storiausių plaukų savininkei.
Antroji diena. Nors garbanos ne tokios ryškios, kaip pirmąją dieną, tačiau kol neatradau šio būdo  man ilgiausiai laikydavo vos 3 valandas.


Neskaitant mano plaukų galiukų, dvi dienas atrodžiau nuostabiai. Smagu, kai sulauki tiek daug komentarų, pakeitus vos plaukų stilių.
O kalbant apie tą stebuklingą būdą. Vos tik susukus garbaną ant karštų žnyplių, sruogos nepaleisti, o visa tai susekti segtuku ir palaikyti kol visiškai atvės. Dėl šiol priežasties, plaukai būdami karšti nenutįsta. Nors iš pradžių atrodo lyg pudelis, tačiau laikui bėgant, plaukai labai gražiai ir natūraliai "sugula". Rezultatas nuostabus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą