2015 m. balandžio 21 d., antradienis

MANHATTAN


Iki šiol neturėjau laimingos rankos loterijos bilietams ir kitokio pobūdžio panašiems žaidimams, dėl to nustojau leisti pinigus ir laiką tokiems dalykams. Visgi viltis niekada manęs neapleido. Vienoje iš facebook paskyroje radau užsienio žaidimą, kuriame atsakius į kelis klausimus galima laimėti MANHATTAN prizus. Iki šiol nieko nebuvau girdėjus apie šią kosmetiką, neskaitant pavadinimo, mat nesu mačiusi jokiam blog'o įraše apie merginas, kurios būtų išbandžiusios. Laimėti tikrai nesitikėjau, tačiau vis tiek užpildžiau anketą, dėl saugumo įrašydama savo mamos darbovietės adresą. Po 3 mėnesių, kai visai buvau užmiršus, apie žaidimą, gavau siuntinuką su MANHATTAN lūpų dažų turiniu. Pirma mintis pamačius spalvas, jog kažkas valė sandėlį su užsilikusiomis kosmetikos priemones, tačiau pabandžius kelis kartus pakeičiau nuomonę.



Iki šiol nenaudojau jokių lūpų dažų ir blizgių, dėl to toks prizas kiek nuvylė, tačiau vien dėl kvapo prisiverčiau juos bent pabandyti. Iš tiesų kvapas nuostabus primenantis vaisius. Pačios spalvos nėra labai ryškios, kaip atrodo iš pirmo karto, raudonas yra vos matomas blizgis, o nude spalvos su mažais blizgučiais, kurie nekrenta labai į akis. Pati koncentracija yra labai lipni, papūtus vėjui plaukai iš karto prilimpa prie lūpų, o nude spalvą padengti tolygiai yra ypatingai sunku dėl koncentracijos.


Neskaitant šių minusų ir toliau naudosiu, kol neatrasiu kitų alternatyvų šiems. O kalbant apie lošimus, nors ir pasisekė vieną kartą, bet nežinia kada laimė nusišypsos ir antrą kartą, todėl šiems žaidinam vis tiek liksiu šališka. O kaip jums, ar šypsosi laimė įvairiuose loterijose ir kitokio panašaus pobūdžio žaidimuose?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą