2015 m. kovo 23 d., pirmadienis

Asmeniškumai

Makiažo šepetėliai mano gyvenime yra naujiena. Iki šiol nepripažinau jokių, išskyrus akių šešėliams naudojamų, šepetėlių. Neturėjau žalio supratimo, net pačių elementariausių, paskirties. Ironiška, tačiau prieš gerus du mėnesius įsigijau visą rinkinį, tiksliau 32 skirtingus šepetėlius, turbūt iki šiol naudojamus ne pagal paskirtį, tačiau šis sprendimas buvo vienas iš protingiausių mano gyvenime kalbant apie grožį.
Nebūčiau aš, jei neturėčiau problemų, įsigijau, tačiau per tuos du mėnesius taip ir nesuradau jiems tinkamos vietos, todėl jie mėtėsi po visą kosmetinį stalelį, ir aišku, tokioje sumaištyje retai ką ir rasdavau. Išeitį radau ir beje labai pigią.


Panaudojau seną, nenaudojamą dėžutę. Atrodo nieko ypatingo, tačiau paplušėti teko. Iškirpau vienodas dėžutei sienas ir viską suklijavau, o atsilaupiusią dėžutę apklijavau rožiniu popieriumi, kuris man labai derėjo prie baltų sienų ir rožinio auskarų stovo.

\
Dabar kiekvienas rytas tapo paprastesnis, nereikia ieškoti išmėtytų šepetėlių, viskas vienoje vietoje ir svarbiausia, neišleidau  jokių pinigų brangioms dėžutėms. Be to, smagiau turėti savo darbo produktą, nei pirktą,

Aišku, spręsti ar tai gražu ar ne, yra kitas reikalus, tačiau dėl tvarkingai atrodančio stalelio dedu didelį pliusą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą