2015 m. kovo 8 d., sekmadienis

Mūsų diena

Vakar turėjau nuostabią dieną su dar nuostabiasniu žmogum. Išnaršę Kauną, šiandien belieka apie tai papasakoti ir internetinėse plotmėse.
Vakar pirmą kartą teko paragauti neįprato maisto iš Kinų virtuvės, nors sushi nėra naujovė lietuvio gyvenime, tačiau, bent man, asmeniškai kiekvieną kartą užėjus į Kinų restoraną tenka paragaut vis kitokio skonio patiekalų.


Prie sushi buvo patiekta kažkoks keistas oranžinės spalvos pagardinimas, iki šiol nieko panašaus nesu ragavusi, iš tiesų, skonis buvo siaubingas, burnoje suveikė visi įmanomi skonio receptoriai, teko užsigert visa stikline gėrimo, kad nuslopint tą keistą skonį. 


Po tokių įspūdžių norėjosi kažko lengvo, dėl to, pasirinkome filmą "Vaikinas iš gretimo namo". Rekomenduoju. Nors nėra jis ypatingas ar šiaip kažkuo ar su kokia nors gilia mintim, tačiau praleist nuobodų vakarą šiame filme tikrai verta. Be to, pagrindiniai aktoriai tikrai laaabai gražūs.


Be to, gauti dovanų šie stebuklai ''Romantinc bear". Šie maži stilingi lūpų balzamai ne tik gražūs, bet ir puiki apsauga lūpoms ir puikus drėkinimas visą dieną. 


Tikiuosi jūsų savaitgalis buvo nuostabus, iki kito pasimatymo:*

2 komentarai:

  1. Prie Sushi tai imbieras ten :) Tikrai kiekvieną kartą jo būna šalia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, sakė, kad imbieras, tik visada, kiek teko ragauti ,jis buvo patiekiamas baltos spalvos ir ne toks astrus:)

      Panaikinti