2015 m. vasario 18 d., trečiadienis

Suknelė

Visai nelauktai artėja mano 100-tadienis. Pas mus kitaip nei įprastai kitose mokyklose, tema yra griežtai slepiama, dėl to nereikia ieškoti jokių teminių aprangų, tik pasiruošti vakarinei daliai. Iš tiesų atrodo paprasta, tik ne man. Šių metų 12-okų rugsėjo pirmos spalva buvo mėtinė, dėl to teko visoms merginoms ieškoti būtent tokios spalvos suknelių. Esu taupantis žmogus, dėl to planavau vilkėti tą pačią suknelę, tačiau daugelis mano klasės merginų ieškos kito varianto ir derins mėtinį akcentą, taigi lieku visiškai isteriškoje situacijoje nežinodama ką apsirengti. Turbūt visoms pažįstamas jausmas.

Planuoju prie šios suknelės priderinti kitus papuošalus, nei buvau rugsėjo pirmąją ir vilkėti ją antrą kartą. Deje, perteikti realios išvaizdos nepavyko dėl per ryškios šviesos lauke, tačiau vieną nuotrauką iš keliolikos visgi pavyko parodyti ir jums. O jūs,ar vilkėtumėt tokią progą antrą kartą tą pačią suknelę tik su kitais papuošalais? 

6 komentarai:

  1. vilkėčiau, jei suknelė man patiktų. kiti aksesuarai, kita šukuosena tikrai pakeis bendrą vaizdą... :) o galbūt niekas net nepastebės, kad esi su ta pačia suknele?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai sutinku, kartais mažos detalės taip pakeičia suknelę, kad sunku ją atpažinti:-)

      Panaikinti
  2. Tikrai vilkėčiau. Juk čia ne koks žvaigždžių vakaras, kur viso pasaulio žurnalai narstys ar milijonus sąskaitoje turinti aktorė atėjo su ta pačia suknia. Manau tikrai tau pavyks ją pakeisti. Ir gal net ne paskutinį kartą vilkėsi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kartais žurnalistai būna švelnesni tokioj situacijoj, nei merginos ir jų kritika:-) bet tavo pavyzdys tikrai taiklus:)

      Panaikinti
  3. Kol supratau kur suknelės viršus. Graži, žinoma vilkėčiau.
    Kviečiu ir pas save http://gabukasa.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na taip, čia pateikta neypatingai aiškiai, bet kitos nuotraukos neatskleidė jos tikros spalvos, tad teko kelti šią:-D Ačiū!;-)

      Panaikinti