2015 m. vasario 17 d., antradienis

Asmeniškumai nr. 2

Prisipažinsiu, niekada neskyriau didelio dėmesio maudymosi kostiumėliams, turbūt visą kaltę turiu suversti savo kompleksams. Nuo paauglystės buvau riebesnė bulkutė už kitas bendraamžias, iki tol dievindavau pasiplaukiojimus vandens telkiniuose, tačiau su laiku, kai vaikiški žaidimai peraugo į merginų konkurenciją paplūdimyje, pasidaviau. Vengiau bet kokio pakvietimo, kol galiausiai niekas ir nebekvietė. Nebuvo su kuo, nebuvo ir reikalo pirkti to, ko man nereikia.
Viskas turi pradžią ir pabaigą, praeitą vasarą pradėjau bėgioti, prisižiūrėti maistą ir ėmiau sveikiau gyvent, nors kūnas netapo kaip manekenės, tačiau išnyko bent dalis kompleksų, o to pasakoje įsigijau naują maudymosi kostiumėlį. Minėtasis grožis atėjo tik šį rytą, o aš netveriu džiaugsmu, kada galėsiu juo pasipuošti.




Viso to išvadoje galiu pasakyti, kiekvienas žmogus gali išvengti kompleksų, tereikia su jais vieną kartą pradėti kovoti ir niekada nepasiduoti. Nuo šiol  aš tikrai įsigysiu ne vieną maudymosi kostiumėlį ir iš naujo pamilsiu plaukiojimą.

Skanių blynų. Bučkis;*

12 komentarų:

  1. Kalbi mano zodziais :) Tokia pacia problema turejau anksciau. Dabar nebe taip sureiksminu, bet vistiek nejauku pries tas visas manekenes staipytis ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turbūt su metais tie paauglystės kompleksai vis labaiu užsimiršta arba tampa nebetoki svarbūs, tačiau turbūt visi turėjom ir to išvengt neįmanoma:) Iš kitos pusės, gal ir nesame manekenės, bet bent jau patinkame vaikinam tokios, kokios esam dabar:D

      Panaikinti
  2. Labai gražus maudymosi kostiumėlis :)
    http://gabukasa.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū;) Iki šiol neteko domėtis jokiomis šio rūbo madomis, tai sprendimas buvo labai spontaniškas ir neapgalvotas, tiesiog patraukė mano akį:)

      Panaikinti
  3. Tikrai labai grazus :)

    www.beautybyzivile.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Suprantu visus tuos kompleksus, bet kartais reikia mesti juos į šalį :) tikrai gražus pirkinys, nešiok jį drąsiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. As manau, kad daug kas turi tokiu kompleksu :) Bet pirmiausiai reikia pamilti save tada ir aplinkiniai pamils, labai grazi spalvyte :)

    http://www.aureliabu.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai sutinku:) Ačiū, turbūt iš tų 'barbiškų' spalvų niekada neišaugsiu:D

      Panaikinti
  6. Labas,

    Nominuoju tave iššūkiui. Taisyklės ir klausimai tau mano blog'e:
    http://liudnasdebesiukas.blogspot.co.uk/2015/02/sveiki-nezinau-kas-vakar-buvo-nutike.html

    tikiuosi nepatingėsi ir atliksi. :)

    AtsakytiPanaikinti