2015 m. liepos 21 d., antradienis

Asmeniškumai

Sunku patikėti, kad nesilankiau čia beveik du mėnesius. Per tą laiką teko pabūti kvailiausiose situacijose, išgyventi didelį jaudulį, stresą ir daug ašarų, patirti kažką naujo. Taip, pabaigiau vidurinę ir tikėjausi pakelti sparnus toliau, tačiau taip jau susiklostė, kad iki šiol nežinau ko noriu iš gyvenimo, o kai nežinai, geriausias vaistas- darbas. Įsidarbinau barmene-padavėja. Iki šiol maniau, kad tai yra vienas iš lengvesnių darbų: pasiteirauti ką išsirinko ir atnešti maistą, deja, realybė visai ne tokia. Per dieną tenka aptarnauti mažiausiai šimtą žmonių, darbas trunka 14-16 valandų per parą, kai prisėsti tiesiog draudžiamą, tad kojos tampa ne ik sunkios, bet ir skausmingos, o ką jau kalbėti apie nutrintas nuo batų pūsles ir kitokias bėdas. Tai tik viena iš medalio pusių. Kalbant apie žmones, nesitikėjau, kad jie yra tokie žiaurūs, pikti, nepatenkinti ir pamiršę žmogiškumą. Dėl vienos klaidos galima prarasti ne tik arbatpinigius, bet ir darbą, mat skųstis mėgsta dėl bet ko, kas atrodo visai nereikšminga. Visgi, dabar, sėdint namuose, po sunkaus savaitgalio, taip gera. Dirbant tokį darbą išmokau tvarkos, nebuvau niekada nevala, tačiau dabar, tai atrodo savaime suprantamas dalykas. Iškuopusi namus, pagaminusi pietus ir palepinusi plaukus namuose gaminta plaukų kauke, atradau laiko parašyti pora žodžių.



Nesijaučiu ramiai, kol kambaryje neapsigyvena nors viena žydinti gėlė. Apskritai gėlės man teikia namuose jaukumą ir šilumą. Nuo vaikystės mama leidžia turėti asmeninių gėlių, kurias persodinu ir laistau pati, gal dėl to ir gimė meilė gėlėms.



Kokia vasara be gamtos ir deginimosi. Vos tik turiu laiko, iš karto skubu pasimėgauti saulės spinduliais. Ne paslaptis, kad saulė duoda ne tik įdegį, bet ir sulygina spalvą, naikina spuogelius ir grąžina odą, tad kodėl nepasinaudojus grožio procedūromis namuose. 
Kalbant apie minėtą plaukų kaukę, nusprendžiau ją pasidalinti ir su jumis, greitu metu planuoju aptarti jų receptus, poveikį ir pliusus, bei minusus. 



Iki susitikimų:)

2 komentarai:

  1. Pirma pažintis su tikru gyvenimu visada gąsdina :) neišvengiamai daug nusivylimu...bet gyvenimas tuo ir gražus, kad jis įvairiaspalvis...gyvenimo atradimai, tai geroji jo pusė :)

    http://www.misslily.lt/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabūs ir įkvepiantys žodžiai!;-)

    AtsakytiPanaikinti