2015 m. spalio 17 d., šeštadienis

Šeštadieniniai grožio ritualai

Jau beveik du mėnesius gyvenu bendrabutyje. Iki šiol negaliu priprasti prie minties, kad iškeičiau erdvius namus į mažą kambarėlį, kurį tenka dalintis ne su viena, o su dviem merginom, kurios visiškai skirtingų charakterių. Tiesa, čia visko būna, tačiau šiandieninės rašliavos bus ne apie studentišką gyvenimą, bet apie grožio dieną, kurią slapta turi kiekviena mergina.

Vis dar negaliu suprasti, kodėl merginos laidžia didelius pinigus kainuojančioms kaukėms ir serumams, kurie pilni įvairiausių nesuprantamų cheminių medžiagų, vietoj natūralių, šaldytuve randamų produktų. Kokosų, alyvuogių, ar kitoks, kiekvienoje parduotuvėje sutinkamas aliejus, gali pakeisti daugelį aliejukų ar serumų. Tiesa, jų kvapas nėra toks malonus, kaip sintetinis, tačiau kvapas neišgelbėjo nei vieno suskilinėjusio plauko, todėl kam mokėt už tuščią reikalą? Visgi, peikdama, peikiu ir save, juk daug smagiau kvepėti kažkuo maloniu nosytei, o ne aliejum iš virtuvės.
Šeštadienis yra mano diena, kai niekur neskubėdama palepinu plaukus kauke, nes niekada neturiu jei laiko. Dedu viską, ką randu šaldytuve.
Šiandienos receptas:
1.Šaukštas medaus
2.Garnier Fructis plaukų kaukė, ją dedu tam , kad nesijaustų medaus kvapo, nes jo tiesiog nepakenčiu.
3.Arbatinis šaukštelis čemeryčių vandens. Sako, jog jis skatina plaukų augimą, nežinau ar tai tiesa., tačiau kartais, tikėjimas daro stebuklus.
4.Arbatinis šaukštelis kosmetinio žibalo. Žibalas yra žinomas dėl plaukų žvilgėjimo. Nors jis veiksmingesnis, jei tepčiau kiekvieną dieną galiukus, tačiau laiko tam pritrūksta.
5.Šaukštas kokosų aliejaus. Pašildžius kokosų aliejų pilu dėl lipnumo, tačiau jis puikus plaukų gelbėtojas sausiems plaukams.
 Visą masę ištrinu ir palaikau apie 1-2 valandas. Galima ir ilgiau, tačiau neturiu tiek daug kantrybės.
Baigta. Plaukai jums atsidėkos nuostabia išvaizda.

2 komentarai:

  1. Deja suskilinėjusius plaukus išgelbės tik žirklės, jokie aliejai jų nesulipins :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Būtent! Tačiau nukirptus plaukus reikia labai mylėti, lepinti kaukėmis ir aliejais, kad neištiktų tas pats likimas;-)

    AtsakytiPanaikinti