2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

THE ONE

Kiekvieną rytą man išlipti iš lovos tikra kančia, o ką jau kalbėt apie rytinius grožio ritualus. Iki šiol dažymuisi ryte,  skirdavau vos 2-5 min, per kurias spėdavau panaudoti veido kremą ir blakstienų tušą. Tik įpusėjus dienai gailėdavausi aplankiusio tinginio, juk jei būčiau skyrus daugiau laiko, būčiau atrodžius daug gražiau ir moteriškiau. Pažadų, kad rytą pradėsiu ankščiau, senai nežadu.
Visgi kalbant apie grožio ritualus ryte, paskutiniu metu, kai laikas spaudžia dar labiau, per tas pačias 2-5 min sugebu, nors ir ne pilną, bet bent jau minimalų, pasidaryti makiažą, kuris laikosi visą dieną ir padeda išlikti žmogumi, bent jau iš išorės. Nežinau ar tai dėl ilgos dažymosi praktikos, ar kaltas THE ONE illuskin face primer iš Oriflame, kuris padeda skystai pudrai lengviau ir lygiau pasidengti ant veido.


 Nors iki šiol į šią priemonę žiūriu skeptiškai, ne vien dėl firmos ar kainos, bet ir dėl jo paskirties, mat jis skirtas pailginti maikiažo pagrindi išsilaikymą ir sumažinti porų matomumą


Kalbant apie spalvą, iš ties nustebau, kai atsukau, mat ji buvo visiškai balta, tačiau padengta ant veido, ji tampa nepastebima. Ar iš tiesų padeda išsilaikyti mekiažui, drįsčiau ginčytis, mat kokio poveikio nepastebėjau. Pirkau pigiausią variantą tam, kad išsiaiškinčiau makiažo grunto paslaptis, iš tiesų, manau dalykas nenaudingas, jei turi lygią ir sveiką odą, nes vienintelis pliusas ir buvo, kad suteikė odai lygumo ir švelnumo, tačiau tai gaminys, kurio nepirkčiau nei brangesnio nei pigesnio už šį. Blynas prisvilo, tačiau liko beveik nenuskriausta piniginė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą