2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Balti dantukai

Didžioji dalis merginų savo bloge rašo apie kosmetiką arba drabužius. Kadangi nesu jokia stiliaus ikona - rengiuosi kas patogu ir gražu, o ne kas madinga ar padeda išsiskirti iš minios, todėl ši tema man ne itin tiko. Kalbant apie kosmetiką, esu iš tų, kuri neleidžia pinigų dešimtims skirtingų blakstienų tušų vien dėl to, kad apie tai reklamuoja visi žurnalai ar televizija, todėl ir šia tema mieliau skaityčiau iš kitų merginų, nei iš savęs. Mano tinklaraštis jau susikūręs neturėjo jokios aiškios temos, dėl to ir nestatysiu savęs į rėmus, tačiau dėl didėjančio blogo populiarumo į tinklaraštį norisi įsileisti naujovių. Idėja gimė netikėtai, apart savo gyvenimo detalių, pateiksiu ir savo pačios išbandytų ir įvertintų produktų, kuriuos pasigamini galės kiekviena. Mano šeimoje visada buvo skiepijama, kad pirmiausia iškilus bėdai, imtis natūralių ir žinomų produktų iš gamtos, o tik vėliau, kai situacija pablogėja, imtis tradicinio būdo- vaistų. Skamba gal ir senamadiškai, tačiau su įvairiais vaistais ne tik gydome bet ir nuodijame organizmą.
Iš pavadinimo turbūt aišku, kad tema apie baltus dantukus. Balinti dantis yra daug būdų, norinčios greitesnio rezultato griebiasi odontologo paslaugų, o kantresnės merginos balina dantų pasta, balinamosiomis juostelėmis ir kt. Turbūt visos esate girdėjusios, kad dantis galima balinti virtuvėje naudojama soda, tačiau po jos dantys tampa labai jautrūs, o dėl jos skonio, reta kuri šią procedūrą kartoja. Dar viena pigi ir kiek švelnesnė alternatyva yra aktyvinta anglis.


Kad ir kaip būtų keista, tačiau šie, maži, juodomis tabletėmis parduodami angliukai iš tiesų balina dantis. Nereikia tikėtis, jog po vieno karto, jie pats akinantys, tačiau vienu tonu tikrai šviesesni. Jie ypatingi tuo, kad yra visiškai be skoniai, o ir nurijus yra visiškai nepavojingi. Kalbant apie naudojimą, tereikia sutrinti ir užberti ant dantų šepetėlio, o įtrynus, išplauti dantų pasta ir šiltu vandeniu. 
Pabaigai, šis būdas ne tik balina, bet ir pašalina visas apnašas nuo dantų, todėl ne nuostabu, kad dantukai tampa baltesni, visgi nepatartina piknaudžiauti, nes kaip ir su visomis priemonėmis, galima pažeisti emalį. Kad ir kaip būtų, sveikas ir natūralus būdas baltesniems dantukams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą