2015 m. lapkričio 6 d., penktadienis

Penktadienis su DOVE

Turbūt nėra merginos, kuri nebūtų girdėjusi apie Dove priemones. Vienos dėl jų tiesiog pakvaišusios, kitos į tai, žiūri pro pirštus. Ne paslaptis, kad ši linija yra labai kardinaliai atsinaujinusi, o naujoviškos pakuotės, tiesiog verte verčia jas įsigyti. Įsigijau ir aš.


Pradėsiu nuo didžiausių - šampūno ir kondicionieriaus. Pasak gamintojo, jie papildyti vertingu aliejumi, kuris padeda gyvybingumą praradusiems, sausiems plaukams, suteikiantis jiems stulbinamo švelnumo. Naudojant šias priemones sausi plaukai tampai iki 5 kartų švelnesni. Visgi mano plaukai koki buvo, toki ir liko. Pakuotė nėra ekonomiška. Plaunant mano ilgus plaukus kiekvieną dieną, man jos užteko vos 2 savaitėms,nes priemonė mažai putoja. Antra vertus, blogi jie nėra, atlieka savo funkcijas, plaukai tampa švarūs, kvepiantys, o tai ir yra svarbiausia.
Tos pačios linijos plaukų aliejus yra skirtas visų tipų plaukams. Nežinau kiek yra tiesos sudėtyje, kurią rašo pakuotė (afrikinių makadamijos riešutų aliejumi), tačiau kvapas iš ties nuostabus, o svarbiausia, išlieka ilgą laiką. Aliejus plaukų neriebina, todėl per dozuoti sunku. Minusas tas, kad man, studentei, vežiotis jį labai pavojinga,bet kada atsisukęs dozatorius gali išbėgti, tačiau yra ekonomiškas, nes užtenka vos kelių lašų.
Galiausiai mėlynos spalvos gaminys yra skirtas pakelti plaukus nuo šaknų,kai džioviname su plaukų džiovintuvu. Kadangi plaukų nedžiovinu, o pirkau jį tam, kad galėčiau dovanų gauti rankų kremą, kuris yra nuotraukoje, todėl surizikavau, tačiau nesitikėjau jo naudoti. Visgi vieną dieną, pieš eidama į paskaitas, pakvėpinau plaukus. Visą dieną nuo plaukų jaučiau gaivų švaros kvapą, todėl tapo vienu iš mėgstamiausių gaminių. Kaina jo gan didelė,tačiau palaukus akcijų, vertingas gaminys.
Ar pirkčiau dar kartą? Manau, taip.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą